Ara, Equinox, és un enllaç entre les cultures francesa i catalana

per Nico Salvadó
equinox en catalá

Equinox és un enllaç entre les cultures francesa i catalana.

França i Catalunya s’han observat i s’han influït mútuament durant segles en la història, la gastronomia, la cultura i les arts. Ara, Equinox és un enllaç entre les cultures francesa i catalana.

Des de 2011, Equinox és l’únic mitjà català en llengua francesa. Nascuda com una ràdio, Equinox és sobretot des de 2014 un portal d’informació que segueix l’actualitat política, cultural, econòmica, social i d’oci de Barcelona, en primer lloc, però també de Catalunya. Equinox, mitjà que forma part de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (AMIC), no és un concepte comunitari únicament francès, sinó un espai obert a les cultures de la societat catalana.

Equinox vol acostar encara més el seu contingut al públic català, ara amb l’ús de la llengua de Verdaguer amb el portal www.equinox.cat.El projecte amplia el camp de possibilitats d’informació en català. Estem convençuts que Catalunya és una nació cultural europea.Un mitjà que uneix periodistes, fotògrafs, francesos i catalans, que s’expressaran en la llengua de Ramon Llull és una gran primícia.Això demostra i reforça la pluralitat del teixit empresarial català, la seva mentalitat oberta, la seva modernitat, la seva obertura al món i que mostra una vegada més l’avantguardisme català que forma part dels valors de la Unió Europea.

 

 

 

  • Nico Salvadó

    Fundador equinox.cat i equinoxmagazine.fr (Equinox en francés) Cap de redacció Equinox en catalán Corresponsal per a Europe 1 (radio nacional francesa) Corresponsal per a Radio Canada (radio nacional canadenc) Corresponsal per a I24news (televisio nacional israela)

equinox en catala

Amb el suport de :